voorbeeld workshop
Voorbeeld-opzet van een workshop
- 12:30 uur - ontvangst. Kennismaken en bespreken doel en aanpak van de workshop.
- 13:00 uur - aanvang. Daarna het gesprek over management, leidinggeven of besturen, afgewisseld met koken. De gerechten zullen qua aard en werkwijze aansluiten bij het betreffende thema. Op die manier wordt ervoor gezorgd dat het koken de besproken onderwerpen ondersteunt en toelicht. Uiteraard zal er ook ruimte zijn voor het bespreken van individuele vragen.
- 17:00 uur - aan tafel. De enige vaste regel is dat iedereen om 17:00 aan tafel zit voor het nuttigen van de bereide maaltijd. Tijdens de maaltijd kan nagepraat worden over hetgeen besproken is of voor een aanvullende bespreking.
- 18:00 uur - einde workshop.
De volgende zaken zijn begrepen:
- De ingrediënten.
- De gezamenlijke maaltijd.
- Een schort.
- Koffie, thee en fris.
- Een presentje.
- De recepten van de gerechten.
Weblog voor managers
Talent behouden
13.08.2014
Integriteit
06.08.2014
Taakvolwassenheid van burgemeesters
11.06.2014
Commitment
22.05.2014
Afrekenen
27.03.2014
Cultuur in een organisatie
20.03.2014
Persoonlijke ontwikkeling
13.03.2014
Evenwicht tussen diverse belangen
06.03.2014
Weerstand tegen verandering
27.02.2014
Elkaar scherp houden
20.02.2014