voorbeeld workshop



Voorbeeld-opzet van een workshop

  • 12:30 uur - ontvangst. Kennismaken en bespreken doel en aanpak van de workshop.
  • 13:00 uur - aanvang. Daarna het gesprek over management, leidinggeven of besturen, afgewisseld met koken. De gerechten zullen qua aard en werkwijze aansluiten bij het betreffende thema. Op die manier wordt ervoor gezorgd dat het koken de besproken onderwerpen ondersteunt en toelicht. Uiteraard zal er ook ruimte zijn voor het bespreken van individuele vragen.  
  • 17:00 uur - aan tafel. De enige vaste regel is dat iedereen om 17:00 aan tafel zit voor het nuttigen van de bereide maaltijd. Tijdens de maaltijd kan nagepraat worden over hetgeen besproken is of voor een aanvullende bespreking.
  • 18:00 uur - einde workshop.

De volgende zaken zijn begrepen:

  • De ingrediënten.
  • De gezamenlijke maaltijd.
  • Een schort.
  • Koffie, thee en fris.
  • Een presentje.
  • De recepten van de gerechten.

Weblog voor managers

Volg mij via Social Media

Copyright © 2012 - Koken voor Managers | Drs. H.J. Spaan | Sitemap