Workshops & Presentaties

  • proef-workshop-1.jpg
  • proef-workshop-2.jpg
  • proef-workshop-3.jpg
  • proef-workshop-4.jpg

Naast de wekelijkse management blog op deze site biedt Koken voor Managers de mogelijkheid deel te nemen aan kookworkshops voor managers. De opzet is vergelijkbaar met die van de blogs op de site. In de workshops wordt koken als leidraad en metafoor gebruikt om gesprekken over management, leidinggeven of besturen vorm te geven.

Naast gesprekken over managementvraagstukken, zal er door de groep samen een maaltijd worden bereid.
 

Inspirerende kookworkshops voor managers, leidinggevenden en bestuurders

De workshops zullen (in principe) in Dongen worden gegeven op een bijzondere locatie met een eigen verhaal. In deze setting gaat het erom dat de deelnemers zelf ontdekken in welke rol, functie en positie zij zich bevinden als manager, leidinggevende of bestuurder. De ruimte biedt een open, veilige, creatieve en stimulerende omgeving, maar het mag ook best heel gezellig zijn.

Zeker ook voor bestuurders of directies van gemeenten, overheidsorganisaties en instellingen,kan een workshop interessant zijn. Voor hen is het regelmatig nodig zich op allerlei ontwikkelingen voor te bereiden en strategische beslissingen te nemen. Een workshop Koken voor Managers kan daarbij heel goed ondersteunen.

Het is van groot belang dat de workshops aansluiten bij de problematiek die u of uw groep ervaart. Daarom vindt er altijd een intake plaats om uw thema goed te doorgronden en de kaders ervan te verkennen. Aan de hand daarvan wordt een voorstel van de workshop aangeboden en worden prijsafspraken gemaakt.
 

Presentaties

Voor grotere groepen kunnen ook presentaties of lezingen in bepaalde thema's worden verzorgd. Vooraf vindt overleg plaats om uw doel en de kaders helder te krijgen. Tijdens de presentaties zal uiteraard koken als metafoor worden gebruikt.
 

Hebt u vragen of specifieke wensen?

Neem dan telefonisch contact op met Henk Spaan via 06 - 38 63 43 83 of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Voorbeeld-opzet van een workshop

    • 12:30 uur - ontvangst. Kennismaken en bespreken doel en aanpak van de workshop.
    • 13:00 uur - aanvang. Daarna het gesprek over management, leidinggeven of besturen, afgewisseld met koken. De gerechten zullen qua aard en werkwijze aansluiten bij het betreffende thema. Op die manier wordt ervoor gezorgd dat het koken de besproken onderwerpen ondersteunt en toelicht. Uiteraard zal er ook ruimte zijn voor het bespreken van individuele vragen.  
    • 17:00 uur - aan tafel. De enige vaste regel is dat iedereen om 17:00 aan tafel zit voor het nuttigen van de bereide maaltijd. Tijdens de maaltijd kan nagepraat worden over hetgeen besproken is of voor een aanvullende bespreking.
    • 18:00 uur - einde workshop.

    De volgende zaken zijn begrepen:

    • De ingredi├źnten.
    • De gezamenlijke maaltijd.
    • Een schort.
    • Koffie, thee en fris.
    • Een presentje.
    • De recepten van de gerechten.

    Het minimum aantal deelnemers is 5. Gezien de noodzakelijke persoonlijke aandacht kunnen maximaal 10 personen deelnemen.
     
    Vul hieronder uw gegevens in en geef globaal uw wensen aan. Daarna neem ik contact met u op.
     
    Voornaam *
    vul aub uw voornaam in
    Achternaam *
    vul aub uw achternaam in
    E-mailadres *
    vul aub uw e-mailadres in
    Telefoon *
    vul aub uw telefoonnummer in
    Wat kan ik voor u betekenen?
    Ongeldige invoer

    Volg mij via Social Media

    Copyright ┬ę 2012 - Koken voor Managers | Drs. H.J. Spaan | Sitemap